Sport

Sportovní družstvo

V roce 2005 se po delší odmlce podařilo obnovit činnost soutěžních družstev mužů, jež se pravidelně zúčastňuje postupových kol v požárním sportu, ale je i pravidelným účastníkem soutěží zařazených do Velké ceny Blanenska.

V roce 2006 se členové družstva věkově spadající do kategorie dorostu zúčastnili podzimní části hry Plamen a skončili na 2.místě.

V roce 2007 byla provedena generální oprava soutěžní stříkačky, dále pak byla svépomocně  vybudována tréninková dráha, která slouží jak pro potřeby soutěžních družstev, tak pro výcvik mladých hasičů nebo zásahové jednotky.

V roce 2008 dorostenci v jednotlivcích Aleš Bohanus a v družstvech s týmem SDH Letovice Jakub Mazal a Jakub Pokruta postoupili do krajského kola, kde skončili na druhém místě.

V roce 2009 – 1.místo okrsková soutěž v Lysicích, účast na okresním kole PS 5. místo, pravidelná účast na soutěžích zařazených do Velké ceny Blanenska.

V roce 2010 se družstvo účastnilo pokusu o překonání rekordu v dálkové dopravě vody hadicemi DEVĚT SKAL. Pokus se podařil a rekord měří 63,43km.V roce 2011 bylo provedeno vydláždění prostoru základny, všichni členové soutěžního družstva jsou zařazeni do JSDH Lysice.

Rok 2011 – provedeno vydláždění základny, všichni členové soutěžního družstva zařazeni do JSDH Lysice, pravidelná účast na soutěžích zařazených do Velké ceny Blanenska.

Roce 2012 – pravidelná účast na soutěžích zařazených do Velké ceny Blanenska, obnovili jsme činnost dorostu a Patrik Němec skončil v podzimní části hry Plamen na 8 místě z 18.V roce 2013 z důvodu vniknutí vody do oleje byla
svépomocí provedena generální oprava soutěžní stříkačky

Rok  2013 z důvodu vniknutí vody do oleje byla svépomocí provedena generální oprava soutěžní stříkačky, pravidelná účast na soutěžích zařazených do Velké ceny Blanenska.